Tarieven

Per 01-01-2019

 

Gedragsconsult/intakegesprek:                €149,- 

 +/- 1,5 uur, inclusief uitgewerkt advies en behandelplan &

2e telefonisch na-consult

        

 Losse les:                                                    €75,- 

 

 3-lessenkaart:                                             €195,-

 

 

Interne Training: 399,- per week (57,- per hond per dag). Het verblijf in huis, de voeding en de trainingen zijn hierbij inbegrepen. Per trainingsweek kunt u een gratis privé-les komen volgen in Didam, tijdens of na de interne training. Er wordt dagelijks zeer intensief met de hond getraind door gecertificeerde therapeuten. Hierdoor is de training kostbaar, maar bent u verzekerd van de beste begeleiding voor uw hond. De hond wordt getraind volgens moderne inzichten op een hondvriendelijke en effectieve manier. Wij hebben de kennis én ervaring in huis om uw hond de juiste training te kunnen bieden. 

 

Luxe vakantie-opvang: €350,- per week (50,- per hond, per dag). De voeding is inclusief. De hond slaapt bij ons in huis, in zijn/haar eigen bench, in de woonkamer, de deel of in de gang of in de keuken. Hij mag de hele dag naar hartenlust spelen en rennen in de tuin. Wandelingen in het bos/park/buitengebied/op de wei, denkspelletjes/zoekspelletjes/hersengym behoren tot de dagelijkse activiteiten.

 

Download hieronder onze Algemene Voorwaarden

Download
Algemene Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 79.1 KB

Voeding: Uw hond krijgt tijdens zijn verblijf vers vlees van Carnibest. Carnibest is een natuurlijk voer, bijna alle honden eten het hier direct en zonder problemen. Het vlees is zeer compleet en bevat minder afvalstoffen dan brokken, de ontlasting halveert hierdoor bijna en is steviger en donkerder van kleur. De vacht verbeterd en gaat meer glanzen en moeilijke eters blijven veel beter op gewicht. Wij zijn officieel verkooppunt van Carnibest geworden, kijk op www.carnibest.nl voor meer informatie.

Ons hondenhotel heeft in de volgende perioden geen beschikbaarheid: Herfstvakantie & December 2018, Voorjaarsvakantie 2019, Zomervakantie 2019

In de overige kindervakanties hebben we nog beperkt plek. Buiten de kindervakanties om nemen we nog nieuwe honden aan. 

Je mag altijd een mailtje sturen, eventueel kan ik je doorverwijzen naar een collega voor vakantie-opvang.